Η ισορροπημένη διατροφή και η σωστή πρόσληψη της τροφής, είναι σημαντικές για την καλή υγεία και την προστασία ή πρόληψη ορισμένων ασθενειών. Για ορισμένες καταστάσεις, είναι κρίσιμο παράλληλα με την διάγνωση να γίνει η κατάλληλη αξιολόγηση και υποστήριξη του ασθενούς.
Με τη λήψη του ιατρικού ιστορικού και αξιολόγηση πρόσφατων εξετάσεων αίματος, σχεδιάζουμε προγράμματα διατροφικής υποστήριξης για:
- Ευερέθιστο έντερο (Low FODMAP διατροφή)
- Δυσανεξία στη γλουτένη (κοιλιοκάκη)
- Λοιπές νόσους του γαστρεντερικού (πχ. Crohn, έλκος, παλινδρόμηση)
- Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών και αντίσταση στην ινσουλίνη
- Υπέρταση
- Υπερλιπιδαιμίες
- Σιδηροπενική αναιμία
- Παθήσεις του θυροειδούς